ДОГРАМА И ТЕРМО ПАНЕЛИ

ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА ДОГРАМА

Предлагаме най-модерната апаратура и технология на всичките нива от производствения процес като създаваме продукти отговарящи на високи изисквания за качеството, с което осигуряват дълготраен период на експлоатация. Дългогодишният  ни опит дава възможност да  удовлетворим вашите желания. Индивидуален подход към всеки клиент с цел да отговорим на нуждите Ви. Предлагаме на нашите клиенти качествена и надеждна PVC и алуминиева дограма.

Алуминиевата ни дограма е с модерен дизайн и отлична здравина. Тя има широко приложение за прозорци и вътрешни врати. Тя има по-висока цена, но има и предимства- намира приложение при защитни врати и системи за преградни стени.  Тя има голяма издръжливост при външни атмосферни влияния. На практика алуминиевата дограма е вечна. Алуминиевата дограма има голяма издръжливост на вибрации и поради това тя е много подходяща за земетръсни райони. Тя е едно страхотно решение когато има големи температурни разлики.

При ПВЦ дограмата има разнообразие за броя камери и отделните видове стъклопакети. Тя има висока енергийна ефективност и отлични шумоизолационни свойства. Тя е едно добро решение за проникващия студ във вашия дом и има отлични качества и дълъг живот. PVC дограмата има шумоизолационни качества като това е една добра инвестиция в дългосрочен план. Може да изберете и подходящ цвят – имаме богата гама от цветови решения. Най-характерното за пвц дограмата е, че тя се отличава с лесна поддръжка, отлични качества и изключително дълъг живот.

ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА ТЕРМО ПАНЕЛИ

Доставяме  и монтираме термопанели на най-добрите цени, за вас нашите клиенти. Съвременното  решение за покриването на големите площи – покриви и фасади. Термопанелите са съставени от три слоя елементи- два слоя ламарина, между които има топлоизолационен слой. Изолационният слой е или минерална вата или полиуретанова пяна. Важно е да се отбележи, че строителната конструкция е доста по-лека от монолитното строителство и това води до по-леко транспортиране на тези строителни конструкции. Предимствата на  термопанела е че той е  добър топло-изолатор, не е необходимо след това допълнително да се  монтира топлоизолация, здравина  и устойчивост на дъжд, вятър, слънце, сняг,  звуко-изолатор,  леко тегло,  трудно горим. Времето за доставката  и монтажа е един от факторите които определят продължителността на строителните процеси и цената на самия строителен обект. Употребата  на фасадните  и покривни термопанели намалява времето за доставка и монтаж. Цените варират според вида на елемента и неговата дебелина.